SALSA SHOP LEIDEN

SALSA SHOP LEIDEN Fresh Mexican Kitchen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 232 beoordelingen
27 nov 2021 om 11:06 the coca cola bliktje was missing !
25 nov 2021 om 16:44 Smaak was goed, tijdig geleverd, maar erg koud. Zou er volgende keer niet bestellen
24 nov 2021 om 15:22 The food could definitely have been warmer and it arrived a little bit late. I suppose it was tasty, but I know I'm in the wrong country for good fast-food burritos.
22 nov 2021 om 23:41 Heerlijk eten, echt een aanrader!
20 nov 2021 om 21:51 Flauw, weinig smaak en prijzig. Niet voor herhaling vatbaar.
20 nov 2021 om 17:44 Eten was niet te vreten was een burrito met een bonk groente nergens kip te bekennneb
15 nov 2021 om 16:50 it was going quite wrong with the last couple of orders, however they made a big big improvement about it. our last order was just perfect and delicious. keep up the good work!
13 nov 2021 om 22:31 Voor bijna 40 euro 2 burrito’s en wat taco chips. Dat was wel erg veel voor een koude maaltijd. Weinig saus, 1 klein bakje slechts. Guacamole prima smaak. Hoeveelheid genoeg, maar smaak wat flauw.
3 nov 2021 om 23:20 Super snel bezorgt en erg lekker!
31 okt 2021 om 21:02 Koud maar oké van smaak
27 okt 2021 om 15:59 the food came looking a bit messy in my opinion - not delivery related - but I feel someone just threw everything in the bowl. lettuce was far from being fresh
5 okt 2021 om 20:05 Kwartiertje later dan afgesproken maar verder lekker en goed